Search:

Type: Posts; User: ChrisAudi80

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Just wanted to update you on my current set up....

    Just wanted to update you on my current set up.
    Now running the 630cc injectors again, since I put the 440s in my other Audi. I am running the 630s with a 2.5bar FPR on E85. E85 here is actually...
  2. Well, I check my weather app. The pressure at key...

    Well, I check my weather app. The pressure at key on is some times -1.9, but usually -2.1. Remember, this happened with the internal sensor too except it started with -4.6 and later dropped to -7....
  3. I am retuning, but which scale is better to use?...

    I am retuning, but which scale is better to use? I plan to run max 16psi. And why is the pressure -2.1 and not 0 at key on?
    Airpressure today is 1014mb
  4. Today I installed an external GM 3bar MAP sensor....

    Today I installed an external GM 3bar MAP sensor. Oddly enough, pressure at key on was -2.1inHG.
    In the drop down menu, I have the choice between -24.4 and 24psi and -30 and 30psi. I chose -24 to...
  5. Yes, thinking about that. Can I replace the unit...

    Yes, thinking about that. Can I replace the unit in the MAP ECU? I tried looking for the 3-way 1M harness on your site, but only see the 2M.
    If I do go with ext MAP, I will probably get the Toyota...
  6. I see. Thanks for the confirmation. I will have...

    I see. Thanks for the confirmation. I will have to think about what I will do next.
  7. Yes, I knew it is an absolute type. Last time I...

    Yes, I knew it is an absolute type. Last time I checked, the baro pressure was 830mb. I never have a low atmospheric pressure like that here. It usually is at or close to 1013mb, like today.

    I...
  8. SN 30434 and the latest firmware

    SN 30434 and the latest firmware
  9. Hi MAP Man, I still have the issue that when the...

    Hi MAP Man, I still have the issue that when the key is in the ON position, the MAP ECU does not show zero, but -7.5inHg now. Before it was -5.6. This is odd.
    I have tried to force a firmware...
  10. There is that, but also that I hit 140kmh VERY...

    There is that, but also that I hit 140kmh VERY fast if I go full boost from 3rd and 4th. I lift at 160. I'd estimate I am at about 200 crank now, which does not sound like much, but it is for me in a...
  11. I have set to 2 or 3. 15% sensitivity with 60% dc...

    I have set to 2 or 3. 15% sensitivity with 60% dc seems to work ok. I am still dialing in the fuel. Aiming for 13.0 far. However, because I get a little scared, I lift on the throttle a little making...
  12. Just wanted to let you know that it really does...

    Just wanted to let you know that it really does not like 70-80% sensitivity in Internal FS mode. 20% is much better. I will try 15% with 60% DC today. There is still a little bit of a stumble at...
  13. I made some logs today. I have a weird 100% EBC...

    I made some logs today. I have a weird 100% EBC spike at the onset of spool. Is this supposed to happen?
  14. No, I am not. But now that you mention it, I...

    No, I am not. But now that you mention it, I wanted ask you (again) if you guys are working on a target AFR (or lambda) type table. If you replaced the O2 adjust tab with a target AFR table, maybe...
  15. I like hilarious too, but I need to tune this...

    I like hilarious too, but I need to tune this more. Tomorrow is test and tune day. I will try sensitivity 20%, DC 40% and target boost 15psi. Will let you know what happens.
    The engine does not seem...
  16. Actually, IMO it pulls a little too hard. ...

    Actually, IMO it pulls a little too hard.

    After reading through the manuals, it says to enter 0% sensitivity for internally gated turbos and 80% for external. However, you recommended 80% to me....
  17. Worked like a charm. Pulls hard from 3500rpm now...

    Worked like a charm. Pulls hard from 3500rpm now (target boost 13psi 65%). I have set target boost at 4200 16psi with 70%. Hilarious!
  18. I is a dumbass. Forgot about that. Can I connect...

    I is a dumbass. Forgot about that. Can I connect direct to +12v on the battery or should I connect to switched +12v to prevent draining?
  19. Just want to double check with you that I have...

    Just want to double check with you that I have connected my boost control valve (aka N75 valve) correctly. It is a three way valve (see link: http://www.thewellings.co.uk/audi-sport/other/n75j.jpg )...
  20. Yep, that did it. Made a new install folder....

    Yep, that did it. Made a new install folder. Thanks again MAP man!
    Finally can up the boost...
  21. The 2 LEDs for the Wifi are blinking on/off at...

    The 2 LEDs for the Wifi are blinking on/off at the same time.

    Other than that, as I posted in another topic : I now have an issue with beta 3.
    I enter values in the EBC fields, save it, close...
  22. Actually, I now have this issue too with beta 3....

    Actually, I now have this issue too with beta 3. I enter values in the EBC fields, save it, close the application, re-open my table again and and the target boost numbers have changed and the duty...
  23. OK, I usually use my laptop to connect with USB....

    OK, I usually use my laptop to connect with USB. However, if I try to connect by WiFi now, it says cannot connect to device.
    With my wife's iPad, I cannot connect either. Before, when just got the...
  24. Oh no, I did not reply to this! Yes, I used my...

    Oh no, I did not reply to this! Yes, I used my wife's iPad to connect before. Now, cannot connect.

    In the meantime, I have switched the injectors to similar to stock 440cc injectors. Initial...
  25. I don't have broken solder points. Usb is not...

    I don't have broken solder points. Usb is not connected. It's windows that won't connect, not MAP cal. I can see the leds of the WiFi working.
Results 1 to 25 of 102
Page 1 of 5 1 2 3 4